En fantastiskt rolig vecka!

I tisdags var jag inbjuden till eventet Stylingkväll som arrangerades av Hus & Hem tillsammans med Interflora. Jag höll i en workshop och fick även en stund på scen då jag berättade om VM och trender. Andra medverkande under kvällen var exempelvis Trendstefan och Maria Saxbo.

En bukett från kvällen som jag tycker visar på vad som är trendigt just nu.

 

Redan dagen efter var det dags för nästa roliga uppdrag. Florahallen och Gustavshill som är två stora grossisterna här i Stockholm för snittblommor och krukväxter hade öppet hus för sina kunder. Många blomsterbutiker från Stockholm med omnejd skulle få en shoppingkväll men också en chans att finna inspiration, där fick jag äran att bidra:)

Lite blomsterbilder från kvällen, här nedan ser ni en korg som är förlängd med ståltrådar. Tack till Carina & Louise, två superduktiga elever som hjälpte mig att slutföra dessa!

Murrig, härlig krans med kål, Amaryllis, scabiosa, santini,
cymbidium-orkideér m.m.

I det här uppdraget hade jag förmånen att få tillgång till massvis med fantastiskt material. Det gläder mig att så många tog sig ut till Årsta. Jag gillar att få vara en del av den lilla blomstervärld som jag håller till i, man pratar med varandra, utbyter tankar och  ideér eller bara pratar allmänt om det mesta. Fint tycker jag!

Nedan ser ni mig in action;) i förgrunden ligger små söta begoniabuketter, dessa kommer jag berätta mer om i nästa inlägg…

 

Min torkade eternellkrans fick följa med kvällen till ära och jag tillförde några prärieklockor som fick förhöja de torkade blommorna, en grym kombo.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *