Vad skulle jag göra utan er..

När man ställer upp i stora tävlingar som VM är det ganska mycket att tänka på. Dels planering av alla arbeten man ska göra, sen ligger det väldigt mycket jobb i att projektleda hela processen. I mitt fall hålls tävlingen i Philadelphia, USA vilket gör att vissa saker blir lite mer komplicerade. Jag är i behov av få saker skickade och skeppade över atlanten, godkända genom tull och sedan transporterade vidare till tävlingen. Många bitar ska på plats och detta skulle inte vara möjligt utan sponsorer.

Som tur är finns det fantastiska människor som månar om att jag ska få åka iväg och tävla och garanterar det genom att ställa upp som sponsorer till mig. Jag vill rikta ett enormt stort tack till er då det är ni som gör denna resa möjlig.

INTERFLORA

… som värnar om att tävlingar ska finnas och att Sverige och svenska florister ska synas och ta för sig i denna härliga bransch!

foto: Leonard Gren, Erica Eriksson

Noviflora…

… som hjälper mig att finna de vackraste blommorna som är tänkbara till mina arbeten, utan blommor är det inte mycket till tävling.

Floristkompaniet..

..som är min arbetsplats och som stöttar mig som bara de kan! Som hjälper till och är underbara bollplank.

Serviteur..

..som hjälpt mig att skapa en grymt snygg och bra eko-tygkasse som man kan köpa som ett sätt att stödja min resa.

Floristutbildarna..

..som är en skola med hög nivå och lärare som brinner för att ge oss i branschen nya välutbildade florister.

Nordiq..

..som är ett positivt härligt gäng som månar om oss florister och att vi ska få synas, utvecklas och fortsätta skapa allt vackert vi gör.

Oasis..

..som tillgodoser oss med allt vad vi som florister kan tänkas behöva för att utöva vårt yrke på allra bästa sätt.

Stenentreprenader..

..i Hässleholm som för andra gången ställer upp och hjälper mig med vackert material.

Alla ni!

Som har köpt den härliga tygkassen som jag designat och i samarbete med Serviteur tagit fram. Om ni bara visste vad mycket detta betyder för mig. Att ni visar er support och stöttar mig på detta sätt är otroligt! TACK!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *