Imorgon smäller det..

Nu är det äntligen dags, efter två dagars förberedelser här i Philadelphia är det äntligen dags för tävling. Vi har packat upp de saker som jag fraktat hit och tagit hand om blommorna som vi beställt. Tyvärr har både jag och många av de andra länderna haft problem med blommorna. Det är tydligt att kvalitén inte håller samma standard sm vi har hemma och i europa. Vi är faktiskt riktigt bortskämda kan jag känna.

De andra länderna har enorma konstruktioner, finns bland annat ett land som skeppade hit 900!!!!kg. Så mina arbeten blir som jag uppskattar det mest, små i förhållande till de andra:)

Jag hoppas kunna uppdatera er här lite men det är långa intensiva dagar, vill ni så följ gärna @ftdworldcup på instagram och facebook där de uppdaterar en hel del.

Ni ska veta att ert stöd hemifrån betyder så mycket och jag lovar att göra mitt bästa för att ge de andra länderna en match!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *