VM i blomsterdesign!

Hej alla ni som hittat hit!

Jag är florist med allt vad det innebär och ibland till och med lite utöver det. Jag tycker om att testa nya spännande saker och att utmana mig själv. T.ex ställer jag gärna upp i olika typer av blomstertävlingar.

Det som är helt fantastiskt i det sammanhanget är att jag har blivit nominerad av interflora att representera Sverige i VM 2019 i blomsterdesign. I Februari bär det av till Philadelphia, USA!

Min tanke är att ni ska få följa med på min resa till VM. Det kommer att bli mycket blommor, både från träning och från förberedelser inför VM, men också från min vardag som florist. Jag jobbar på floristkompaniet i Stockholm och med mitt egna företag Sofie Danielsson Söhr Floristik.

Ska bli så roligt att få dela med mig av allt spännande jag får vara med om och skulle bli så glad om just du väljer att hänga med, här och på instagram där jag heter @sofieflorist 

Sofie Danielsson Söhr