Var finner jag inspiration

Ibland får jag frågan om vart jag hittar inspiration och var jag får mina ideér från. Jag brukar svara att jag är lyckligt lottad som får arbeta med vackra material varje dag, verkligen en inspiration i sig.

En av mina andra stora inspirationskällor är att åka till vårt lilla landställe. Det är kanske det minsta lilla hus, om det ens får kallas hus, stuga är nog ett mer passande namn.  Där “leker”  jag ofta trädgårdsmästare.  T. ex. gräver jag hål i gräsmattan och stoppar ner lökar, klipper häcken när jag får ett infall eller beskär äppelträdet. Ibland googlar jag till och med hur man faktiskt borde göra. Jag är alltså så långt ifrån en trädgårdsmästare man kan komma men tycker det är så otroligt roligt.

 

Sådde lite grönsaker, några luktärtor och eterneller som är en av mina absoluta favoriter. Känslan att få skörda dessa och ställa i en liten vas på bordet är svårslagen!

Lite samma som att ha några tomatplantor som generar en liten tomat till frukostmackan varje dag.

Jag tror att alla har sina kanaler där man får inspiration ifrån, instagram, pinterest, konstutställningar, graffiti, möbler, heminredning, bakning… ja lite vad som helst som man går igång på helt enkelt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *